Cere și ți se va da!

Cu toții avem capacitatea de a ne trăi visele, trebuie pur și simplu să ne întrebăm și să le răspundem cu acțiunea potrivită.

Majoritatea oamenilor nu realizează întotdeauna pe deplin că toți avem în noi capacitatea de a ne co-crea viața cu energia Universului. Atât de mulți dintre noi suntem învățați să acceptăm ceea ce ni se dă și nici măcar să nu visăm la ceva mai mult. Dar speranțele și visele noastre sunt ca șoaptele din Univers care plantează o idee despre ceea ce este posibil în timp ce ne ghidează spre cea mai bună utilizare a darurilor noastre. Universul vrea cu adevărat să ne ofere dorințele inimii noastre, dar trebuie să fim clari despre ce sunt acestea și să le cerem.

A cere ceva nu înseamnă a cerși sau a implora dintr-un loc de lipsă sau lipsă de demnitate. Este ca și cum ai plasa o comandă – nu trebuie să-l implori pe vânzători pentru ceea ce dorești sau să le dovedești că meriți să le ai. Este treaba lor să ne dea ceea ce cerem; trebuie doar să le spunem ce vrem. Odată ce avem o viziune clară a ceea ce ne dorim, pur și simplu pășim în tărâmul tăcut unde există toate posibilitățile și acolo lăsăm să ne cunoască dorințele. Indiferent de metodele pe care le folosim pentru a medita este important să găsim spațiul de liniște dintre gândurile noastre.

 

Din acel loc retras și liniștit, ne putem anunța intențiile energiei pure a creației. Imaginându-ne toate detaliile din fiecare unghi, inclusiv mirosul, culoarea și cum s-ar simți dacă l-am avea, ne proiectăm visele conform specificațiilor noastre. Similar cu aruncarea unei pietricele într-un iaz, ondulațiile create de gândurile noastre călătoresc rapid din acest loc de liniște, răsunând în lume pentru a alinia și a orchestra toate detaliile necesare pentru a ne manifesta dorințele. Înainte de a părăsi acest spațiu minunat de liniște pentru a te întoarce în lume, eliberează orice atașament față de rezultat și exprimă recunoștința. Făcând acest lucru zilnic, ne concentrăm gândurile și energia și o amestecăm în mod regulat cu esența care face posibilă materializarea visurilor noastre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *