GATA!

Poți fi la fel de bine TU însăți și atunci când îți relaxezi conștient fața

Adeseori dai scroll pe ecranul telefonului mobil sau citești pagini întregi la calculator – fără să îți dai seama cât de tare  îți încordezi fruntea.

Sau poate vrei să spui ceva, dar renunți – fără să îți dai seama că strângi din buze.
Sau poate că ai ochii expresivi și îi strângi involutar atunci când explici ceva sau când râzi.
Sau poate ești adesea preocupată de ce lucrezi și nici nu știi când îți formezi bărbia dublă.
Aceste gesturi mici sunt toate involuntare – dar le facem de mii de ori pe zi. Oare de câte ori le repetăm în 30 de ani, 40 de ani, 50 de ani?
Fiecare parte a corpului este legată fundamental de anumite gânduri, emoții, credințe.
Atunci când ridurile se adâncesc este evident că ai petrecut mult timp în zona acelei credințe. Iar lucrurile se pot schimba doar cu ajutorul tău.
Acest program îți pune la dispoziție un set de afirmații concepute după ideile reputatului terapeut în vitaminoterapie, maestru Reiki și formator în hipnoză spirituală Jacques Martel.
Am adus această informație prețioasă în sprijinul femeilor 50+ cu scopul de a își relaxa musculatura feței pentru atenuarea ridurilor.Sentimentele si emotiile zilnice fac sa ne contractam muschii fetei in mod repetat chiar fara sa sesizam asta. Iar tensiunea musculara scoate ridurile la suprafata. Adica gandurile se imprima pe chip.

Afla cum poti sa “vorbesti” cu tenul tau si sa il faci sa te asculte.

Un ritual complet înseamnă cel puțin 33 de repetări, în perioada de început. Ulterior, atunci când credința este asimilată și îți este ușor să fii de acord cu ea, poți să o repeți de câte ori dorești. Vei lucra până când vei simți că zona respectivă se relaxează, adică o lună de zile sau mai mult.

Recomandarea cea mai importantă este să lucrezi maximum 2 afirmații în aceeași perioadă de timp. Adică poți alege să lucrezi pentru frunte și pleoape, de exemplu, un număr de zile. Apoi o poți înlocui pe una dintre ele sau pe amândouă.

Alegerea afirmațiilor ține doar de tine, de prioritățile tale, în funcție de ceea ce dorești să relaxezi mai întâi.

Nu te grăbi să lucrezi mai multe zone și mai repede. Nu este un maraton, ci doar o chestiune de conștientizare. Chiar dacă îți dorești să relaxezi și alte zone ale feței, acest lucru se întâmplă natural – pentru că mușchii aici sunt mici și întrepătrunși, astfel încât este foarte dificil să izolezi și să relaxezi doar o parte a lor.

Înregistrările conțin pauze speciale tocmai ca să poți repeta afirmațiile în dialogul tău interior.

Să te bucuri de împlinire! 🙏

Afirmații pentru mușchii feței

Accept în totalitate modul în care corpul meu reflectă universul de emoții interioare. Mușchii mei redevin flexibili atunci când mă încred în înțelepciunea interioară. Când eu sunt flexibilă și ei sunt la fel. Accept să renunț la trecut, fac curățenie în viața mea în structurile mele rigide care îmi înfrânează elanul. De acum înainte accept faptul că orice eveniment din viața mea există pentru a mă ajuta să mă împlinesc și prin detașare îmi manifest iubirea necondiționată. Astfel ridurile mele nu mai este necesar să se manifeste și pot dispărea. Înțelepciunea este cea care aduce adevărata bucurie a inimii.

Afirmații pentru piele

Accept să-mi apreciez calitățile și să îmi ofer mici bucurii. Permit pielii mele să transpire și să își exprime starea de bine prin strălucire și catifelare. Cu cât sunt mai destinsă și îmi accept mai liber emoțiile cu atât va fi mai destinsă și mai relaxată pielea mea. Am încredere și accept cu bucurie iubirea celorlalți. Aleg să am o calitate mai bună a relațiilor mele cu lumea exterioară.

Afirmații pentru frunte

Accept faptul că integritatea mea este importantă și este vital să mă respect în ceea ce sunt fiind deschis la opiniile altora și știind că în același timp am dreptul de a avea o opinie diferită. Îmi reașez frontierele pentru a îmi păstra spațiul care îmi aparține mie.

Afirmații pentru ochi

Accept să trăiesc o viață veselă, plină de bucurie și să am încredere în înțelepciunea mea interioară. Pot avea o viziune corectă asupra mea, asupra oamenilor, situațiilor și pot avea un discernământ limpede. Dacă privesc în interiorul meu înainte de a privi lumea, voi avea o vedere de ansamblu și o viziune nouă asupra existenței mele. Privirea mea va fi sinceră și fără judecată.

Afirmații pentru pleoape

Accept faptul că închid ochii pentru a mă centra mai bine pentru a mă interioriza. Dar este de asemenea important să îi țin deschiși pentru a vedea toată frumusețea din Univers și toate posibilitățile care apar în viața mea. Accept momentele de liniște și destindere și învăț să văd partea pozitivă din orice lucru.

Afirmații pentru nas

Accept să adopt o atitudine deschisă și de încredere în mine. Astfel pot vindeca orice blocaj care apare la nas.

Afirmații pentru buze

Accept să mi exprim sentimentele atât pe cele negative, dacă sunt nemulțumită, cât și pe cele pozitive – precum complimentele, afecțiunea mea, aprecierea – deoarece cu buzele pot săruta și îmi pot arăta afecțiunea față de cei pe care îi iubesc. Mă simt în siguranță și îndrăznesc să spun și să arăt cine sunt cu adevărat. Accept să mănânc încet și cu înghițituri mici ca să gust viața și bucuriile ei.

Afirmații pentru gât

Accept să vorbesc mai curând într-un mod pozitiv respectându-mi astfel corpul care a adăpostește partea mea divină. Cu cât voi exprima mai mult adevăr pe această cale cu atât voi comunica mai armonios cu cei din jur.

Afirmații pentru față

Accept să-mi ridic moralul și să îmi recapăt pofta de viață. Îmi acord permisiunea de a mă bucura de fiecare moment de viață și să îl las pe copilul meu interior să se manifeste. Îmi curăț interiorul și mă eliberez de gândurile și sentimentele negative pe care le întrețin. Las loc pentru mai multă iubire înțelegere acceptare și deschidere. Fața mea va fi luminoasă și nu voi mai fi obligată să port o mască.

Program complet de afirmații pentru față

 

Aici ai toate înregistrările precedente, puse în ordinea de mai sus, una după cealaltă. Ele se pot folosi atunci când ești deja obișnuită cu relaxarea feței și dorești un program mai scurt, alternativ.