Autoscanarea corpului

Atunci când suntem cu atenția îndreptată spre propria persoană, putem detecta ușor schimbări subtile în propriile noastre corpuri. Iar pentru asta este necesar să efectuăm în mod regulat propria noastră scanare energetică.

Fiind vehicule vii pentru spiritele noastre, corpurile noastre merită atenție și îngrijire iubitoare. Noi ne putem gestiona sănătatea cu efecte pozitive, putem preveni bolile și ne putem vindeca rănile concentrându-ne în mod regulat energia mentală și spirituală asupra funcționării corpului nostru prin simpla scanare corporală.

Pentru început, doar este necesar să îți alegi o poziție confortabilă și să faci câteva respirații profunde. Imaginează-ți, dacă vrei, o rază de soare care intră prin creștetul capului tău. Permite-i să călătorescă peste tot, în fiecare părticică a corpului, permite-i să scaneze fiecare celulă din corpul tău și să continuă să respiri. De fiecare dată când expiri, elimini energia negativă pe care o poți simți. Observă orice modificări apar în corpul tău. Senzațiile pot varia de la o persoană la alta. Este posibil să simți o schimbare a temperaturii corpului, să vezi o culoare sau un fulger de lumină sau să auzi o voce care oferă îndrumare. Dacă simți un blocaj într-o anumită zonă a corpului, doar ocupă-te de el. Întrebă-ți corpul de ce este acel blocaj și ce trebuie să faci pentru a-l elibera. Încearcă să nu judeci sau să analizezi înțelepciunea care vine către tine. Adesea, experimentăm blocaje de energie în corpul nostru, deoarece corpul nostru încearcă să ne spună ceva. Poate dorești să respiri în acea zonă până când simți dizolvarea blocului. Când ai terminat scanarea, respiră adânc și expiră orice reziduu energetic pe care ești gata să-l eliberezi.

Corpul nu minte și are multă înțelepciune de împărtășit cu noi. Orice răni sau blocaje care există în corpurile noastre sunt acolo pentru ca să putem învăța o lecție. O accidentare ne poate învăța să încetinim sau ne ajută să recunoaștem că ceva este dezechilibrat în corpurile noastre. Cu cât îți scanezi mai mult corpul, cu atât va fi mai bine. Dacă simți că ceva nu este în regulă cu corpul tău, poți să mergi la medic și să-i spui despre experiența ta. Când ați terminat scanarea, nu uita să mulțumești trupului tău minunat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *