De câte ori ți-ai spus: Te iubesc în oglindă?

De câte ori ți-ai spus: Te iubesc în oglindă?

Măcar acum la 50+ ai putea să o faci…

Știu că sunt femei care o fac și mă bucur sincer pentru ele. Însă marea majoritate a femeilor sunt mult prea orientate către exterior, către ceilalți și uită pur și simplu de ele că mai există.

…Te întrebi cumva… dacă nu o să pari puțin sărită de pe fix atunci când vorbești cu tine, cea din oglindă?

Desigur, mai întâi este bine să te afli într-un loc confortabil de preferință într-un spațiu privat, doar al tău. În al doilea rând ar fi bine să vezi dacă îți este confortabil să privești propria imagine în oglindă și să îți spui pe nume. Apoi ar fi bine să încerci să îți spui: Te iubesc!

Pare un proces simplu, în trei pași, dar nu pentru toată lumea este așa. Unele persoane nu reușesc să se privească în oglindă mai mult decât câteva secunde pur și simplu pentru că nu se apreciază suficient. Cât despre pasul 3… cel cu: Te iubesc!… Aceste cuvinte nu le-ar scoate nici cu cleștele. Ele sunt acele persoane care sunt în permanență purtătoare de grija celorlalți, care simt nevoia mereu să se justifice sau sunt introvertite. Și faptul că nu se pot privi și nu-și pot spune Te iubesc! poate deveni o problemă extrem de serioasă.

Sau se poate întâmpla ca ele să își trăiască viața la foc mic, adică să nu se bucure pe deplin de ea. Iar faptul de a trăi cu bucurie viața ar face o foarte mare diferență pentru ele!

Louise Hay are un întreg program de lucru cu oglinda, un program de 21 de zile. Dacă acum 15 ani îmi era imposibil să stau cu ochii în oglindă, uitându-mă la mine, astăzi lucrurile s-au schimbat. Pot face lucrul acesta cu destulă încredere și chiar pot spune: te iubesc!

Promite-mi că încerci și tu să faci asta și scrie-mi apoi cum te-ai simțit.

PS: În afară de beneficiile fizice pentru piele, yoga pentru față apasă și aceste butoane: ale relaxării mentale și ale autoaprecierii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *