O rutină echilibrată de yoga pentru față

O rutină echilibrată de yoga pentru față include exerciții împreună cu tehnici de masaj, relaxare și presopunctură.

De asemenea, este necesar să îți îndrepți atenția și asupra bunăstării generale. Este important să dormi bine, să reduci stresul și să mănânci sănătos. Sănătatea holistică și îngrijirea de sine sunt cheia pentru o piele strălucitoare, deoarece îngrijirea ta în interior se va reflecta în strălucirea ta exterioară”.

Fiecare femeie își poate crea o rutină care să vizeze o anumită zonă a feței – dacă există o zonă de interes – cum ar fi liniile verticale dintre sprâncene, liniile orizontale de pe frunte sau laba gâștei. Sau te poți concentra asupra preocupărilor legate de alte probleme precum stresul, anxietatea sau somnul.

Nu știu dacă știi… dar poziția câinelui (din poză) este împrumutată din yoga și updatată la yoga pentru față.

O practică consecventă de yoga pentru față creează schimbări pozitive pe termen lung.

Beneficiile yoga pe față pot fi mai mult decât la nivelul pielii. Ea este adesea prezentată ca un lifting natural care îmbunătățește și starea de bine generală, iar practicienii spun că beneficiile sale sunt imense. Cercetările care susțin aceste beneficii sunt în creștere.

Exercițiile de yoga pe față pot relaxa mușchii hiperactivi, în timp ce tonifică mușchii mai slabi, ceea ce ajută la prevenirea căderii feței și adâncirea liniilor de expresie. Masajul ajută la stimularea circulației, la îmbunătățirea drenajului limfatic și la eliberarea tensiunii. Tehnicile de presopunctură stimulează circulația și ameliorează stresul, ceea ce poate ajuta la prevenirea durerilor de cap, la eliberarea sinusurilor și la îmbunătățirea calității somnului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *