Luna Nouă în Scorpion

Luna Nouă a Scorpionului din 13 noiembrie are rețele profunde și încurcate de energie care se vor întinde în cele mai întunecate părți ale sufletului și psihicului nostru.

Ce s-a întâmplat? Ce este corect? Care este calea? Aceste întrebări filozofice investigative ne vor dansa prin minte sub Luna Întunecată din noiembrie, ghidându-ne să facem călătoria în labirintul ființei noastre.

Suntem chemați să privim mai profund, să simțim mai profund și, cel mai important, să punem întrebări. Trebuie să punem la îndoială poveștile care ni se spun și poveștile pe care ni le spunem nouă înșine; trebuie să gândim pentru noi înșine.

De fapt, în esența sa, asta ne oferă Luna Nouă Scorpion. Vrea să gândim singuri, să ne dăm seama ce vrem să facem și unde vrem să ajungem, fără influența celorlalți, a societății sau a temerilor de ceea ce ar putea gândi alții.

Această Lună Nouă înseamnă să ne deținem propria cale și să fim adevărați și autentici pentru noi înșine. Vrea să marșăm pe ritmul propriei noastre tobe, indiferent de melodiile pe care le cântă alții.

A face acest lucru necesită încredere; este nevoie de curaj, dar este nevoie și de a te cunoaște pe tine însăți și, deși aceasta poate fi o călătorie de explorare de-a lungul întregii vieți, Luna Nouă din Scorpion ne va ajuta să dezvăluim o versiune mai adevărată și mai profundă a noastră.

Deoarece cerul acestei nopți este cel mai întunecat din toată luna noiembrie, folosește-l ca simbol pentru a călători în tine. Închide ochii, inspiră adânc, pune mâna pe inimă și întreabă-te – Ce simt acum?

O practică simplă ca aceasta te poate ajuta să te conectezi cu spiritul, corpul și mintea. Nu complica; nu te gândi prea mult. Petrece puțin timp conectându-te cu tine și urmărește cum începe să vorbească sinele tău autentic. Privește cum înțelepciunea ta interioară și sinele intuitiv încep să preia controlul.

Uranus, planeta trezirii și a surprizei, este activ sub această Lună Nouă din noiembrie, adăugând energiilor pe care le vom simți.

Când ne simțim extrem de sensibili, așa cum am putea fi sub această Lună Nouă, energia lui Uranus ne poate face uneori să simțim un sentiment de anxietate. Lucrurile se pot simți în neregulă și puțin instabile, iar viața noastră poate fi predispusă la schimbare și răsturnări de situații.

Uranus poate deranja status quo-ul vieții noastre pentru a ne face să gândim mai mare și să explorăm idei mai largi. Lui Uranus îi place să ne zguduie și să zdruncine lucrurile din viața noastră pentru a declanșa o trezire și pentru a ne extinde ideile despre viață și tot ce este în ea.

Energia lui Uranus favorizează și el să ieși din cutie, să încerci ceva inovator și să nu fie atât de rigid cu ideile tale.

Ia-ți un moment pentru a te uita la orice convingeri rigide pe care le ai. Cum le poți întoarce cu susul în jos, cum le poți slăbi sau le poți face flexibile? Cum poți privi lucrurile într-un mod nou?

Lui Uranus nu-i place să urmeze regulile; energia sa este imprevizibilă, dar menține lucrurile interesante și ne ține în uimire față de această călătorie de viață și de ceea ce ne rezervă.

Îmbrățișează o parte din această energie uraniană dându-ți permisiunea de a gândi mai mare, de a explora mai larg și de a face un pas în afara cutiei.

Nu te lăsa blocată de ideile altora sau de ceea ce îți spune societatea sau cultura. Ești chemată să ridici vălul și să cauți un adevăr nou și mai înalt. Ești chemată să te uiți la alternative și să nu ignori vocea interioară care așteaptă să vorbească cu tine.

Neptun este și el activ sub această Lună Nouă, ceea ce indică faptul că poate un văl va fi ridicat și de pe scena mondială. Poate că apar noi informații sau perspective care să lumineze un adevăr superior. Secretele pot fi dezvăluite sau putem descoperi că ceea ce credem că este adevărat nu mai este.

Convingerile, ideile noastre și ceea ce considerăm a fi sinele nostru autentic sunt mereu în creștere, mereu în evoluție, atingând mereu stări noi, stări mai înalte de conștiință. Și aceasta este călătoria vieții. Ceea ce este adevărat pentru noi astăzi poate să nu fie adevărat pentru noi mâine.

Deci, continuăm să facem tot ce putem, în timp ce ne iubim pe noi înșine, ne iubim unii pe alții și încercăm să nu judecăm călătoria.

Dacă vrei să amplifici energia Lunii Noi în Scorpion, te invit la atelierul Ascultă șoaptele inimii care va avea loc duminică 12 Noiembrie 2023, ora 20 – poți completa formularul aici. Timp de o oră și jumătate – două vom lucra online pentru a crește în grup energia specială a acestei Luni pe care o dirijăm în special către transformarea și explorarea profundă a sinelui.

Binecuvântări de Lună Nouă în Scorpion pentru tine!

Preluat și tradus www.foreverconscious.com. Ritualul nu a apărut până la ora publicării.

Meditația este aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *